Joulukalenterin 2. luukku

Tänä vuonna en valitettavasti ehtinyt tehdä kokonaan uutta joulukalenteria, mutta blogin teemaan sopii hyvin viime vuotisen joulukalenterin kierrätys. Muutaman uuden luukunkin aion tehdä, koska kaikki viimevuotiset postaukset eivät ole enää ajankohtaisia, kuten tapahtumavinkit, joista ensimmäinen osui joulukuun toiseen päivään.

Uudet joulukalenterin luukut julkaisen normaaleina postauksina ja vanhoihin postauksiin julkaiset linkit Facebookissa. Päivän luukku löytyy myös blogin sivupalkista tai mobiiliversiossa alhaalta.

christmas-1053384_1920 - Copy.jpg

Olen Facebookissa jakanut usein erilaisia ympäristöasioihin liittyviä englanninkielisiä verkkokurssivinkkejä, mutta löysin myös ilmaisen suomenkielisen Ilmastonyt-kurssin. Se on monialainen kurssi, jossa opiskellaan ilmastonmuutoksen perusteita. Kurssista voi saada myös opintopisteitä, jos opiskelee Suomessa yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa. Verkkokurssille voi kuitenkin osallistua kuka tahansa, vaikka ei olisikaan opiskelija.

Olen vasta tutustunut kurssiin, mutta se vaikuttaa mielenkiintoiselta. Kurssi on tarkoitettu kaikkien alojen opiskelijoille, joten siinä on varmasti jokaiselle jotakin. Kurssi koostuu kahdeksasta kokonaisuudesta. Toisessa osassa kerrotaan mm. hiilinieluista, jotka ovat olleet otsikoissa viime aikoina.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s